Acerca de

Personvernserklæring NYO

Hvorfor samler vi inn data?

Dataene vi samler inn blir brukt til å forbedre våre tjenester, sende meldinger, tilbud og kampanjer, samt gi kundestøtte.

Vi bruker ikke-personlig data, som kan spores til deg. Dette bruker vi blant annet til å gi deg markedsføring som er relevant for deg. Vi bruker også denne typen data for å forbedre oss, og gi deg en bedre kundeopplevelse.

Hva samler vi inn?

Personopplysninger samler vi kun inn når du gir dem til oss. Eksempel på en personopplysninger e-post, adresse, telefonnummer og navn.

Hva gjør vi med dine data?

Vi lagrer dine data trygt hos oss til du ikke lenger ønsker at vi skal beholde din data og din historikk på bestillinger gjort hos oss.

NYO AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi videreformidler heller ikke denne informasjonen til en tredjepart.

Det er dine personopplysninger og du har rett til å be om å se, oppdatere eller si at vi skal slette dine personopplysninger.

Cookies?

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Kundeservice

Du kan kontakte oss på mats@nyo.fit

Telefon: 91 31 02 45

Vi er også tilgjengelige på facebook og instagram.

Analyse

Google Analytics og Wix Analytics.

Dette er våre analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

 

NYO AS  er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når din data samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Kontakt: mats@nyo.fit